Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


lyckotårar Haiku


Lyckotårarna
är de skönaste som finns
De ur hjärtat föds




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-03 00:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram finns ingen som du.

2023-09-09

  morgonstjärna VIP
det är sant hjärtekram<3
2022-04-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP