Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2014-08-09 kl 18:17


min tvillingsjäl



ibland känns livet ofattbart svårt
riktigt orättvist hårt
från ingenstans du kom
varje gång jag läser
hör jag din röst
tala direkt till mitt hjärta
så länge dig saknat
har överlevt vaknat
din sanning och smärta

vi kompletterar besegrar
mörka skuggor passerar
tillsammans blir vi starkare
då finns ingen förlorare

bara segrare
i kampen mot lejonen

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 317 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-03 00:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hjärtekram<3
2023-04-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP