Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är död

Gud är död
och ingen Messias är skriven som ingrediens
i mitt vin eller bröd
Ty min fader är densamma som bakteriens

Se, sambandet finns i mitt DNA
Kolla gärna min historik
Där står det att mina armar förr var ludna
och att alla organismer hör till samma mosaik

Så vörda nu vår vackra jord
och be varsamt om din nästas kärlek
Tro inte på de dammiga ord
som dig vill styra -- du är varken robot, eller vek!




Bunden vers (Rim) av Terra
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
bevare mig vilken rustik känsla i denna Terra

strålande rimmat
2022-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Du är andligt död. Det var jag med. Men jag tog emot Livet.
Jesus är Livet.
2018-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Terra
Terra