Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liMbo/fruktan / portätt

 

 

 

Jag antar att som skymning vid

hård, kall vinter 

Talas orden ut i vita moln och

Jag antar att det oskuldsvita

Är som dessa gröna strån

vid foten av granhänget

 

Jag har i hjärtat att skymma där 

 

Det vita skrämmer så, stororden

Jordar sig.

 

Och kylan tar rum.

 

 

 

         Jag ville det inte.

 

  Inte.

 




Fri vers av Yrre VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-02 22:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vinterängel har landat
kölden andas
sin bolmande andedräkt
över oss
2018-02-03

  KYREUS of Sweden
Livets nödvändigheter....
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP