Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visdomsord#2.

Flaskhalsar på jobbet
ger en pappershög på hyllan

Flaskhalsar i hemmet
sker när pappa ljög på fyllan




Bunden vers (Rim) av Botox
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-02 23:37



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Oavsett insikten är självupplevd eller ej, lusten att skriva syns väl tydlig här.
2018-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Botox