Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen

den som vill dö
räcker upp en hand
den som vill ha evigt liv
räcker upp en hand
var inte blyga nu
kom igen




Fri vers (Fri form) av Jerome Lejano
Läst 319 gånger och applåderad av 2 personer
Utvald text
Publicerad 2018-02-02 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerome Lejano
Jerome Lejano