Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trötthetens sötma

 

 

Är trött

men kan inte sova

plågas av det vakna tillståndet.

I de ensammas rike

är jag kung i eget rike.

Men utanför jagar hetsen mig 

den som drev mig till ensamhet.

Vill sova från allt

men hindras av ett vaket tillstånd.

Är det livet jag levt

intill denna dag!

 

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-02 23:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Berörande skrivet...livet är inte lätt...
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP