Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förhållandestruktur


förutöver djuplodad kärlek
tror jag på total manlig trogenhet og lojalitet

kan sätta på en cockcage om så önskas

men helt fri kvinnlig sensualitet
där hon så ofta hon vill, närsom

har sex med andra
hur många hon vill

eller helt enkelt är ihop med fler
polyamoristiskt polyandriskt

Gudinna, som du är























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 353 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-03 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando