Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hoppets strimma



lyser starkare för varje dag
genom de vandrande molnen
Dimmorna har bäddat in mig
i mjukaste slöjor
grått siden som fjäderlätt
smeker min hud

Tanken som jublande rymmer
ur sitt fängelse
hoppets brinnande strimma
rör mig med sitt ljusfinger

du lever
du är nära nu




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 06:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
<3
2020-09-10

  ResenärGenomLivet VIP
Fint hoppfullt...
2018-02-04

  aol
Stark vacker sjungande text,
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP