Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets pendel

Livets pendel
svänger sig genom vår märkta tid
Våra dagar under solen
Vår livslusta
Vår strävan
och vår färd ut i otidshavet




Fri vers av Feminaz
Läst 308 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-03 09:32



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi färdas över havet
i dal och topp

fint
2018-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2018-02-03

  aol
Just så bra beskrivet om livets dagar,
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Feminaz
Feminaz