Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min ängel

Om jag hade en ängel som höll i min hand
Längs stigar av framtid hon ledde mig fram
Så vilsen och trött utan kraft att förstå
Hon skulle visa mig vägar att gå

Om jag hade en ängel som på mig tror
Hon skulle säga att kärlek inom mig bor
När vilsen jag frågar ”Är någon här?”
Hon skulle svara ”Du hittad är”

Nu har jag min ängel som viskar mig frid
Hon viskar jag älskad är för all tid
Min ängels vingar omkring mig når
Tillsammans för evigt vi går




Fri vers av Gunilla Wahlsten
Läst 1215 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-03 15:29



Bookmark and Share


    Emelie Tidholm
??
2022-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Wahlsten
Gunilla Wahlsten