Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Familjen

Allt det där jag borde säga
orden som samlas inuti mig
du vet, det är inte så lätt
att vara människa

Jag möblerar mitt inre rum
tapetserar det med kärlek
låter en sorgsen sång
ljuda i mitt huvud

Kan du se på mig
vem jag är?
vi är alla barn
i den stora familjen




Fri vers av Fredrik Tufvesson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2018-02-03 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrik Tufvesson
Fredrik Tufvesson VIP