Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många skickliga bågskyttar från lilla Lindome har under åren tävlat för Sverige och placerat sig långt framme i både VM och OS.


Guldspurt

En skicklig bågskytt från Lindome

låg i VM på plats nummer tre

lät så fler pilar vina

mot Japan och Kina

och till sist hon så stolt slog dom me´!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 496 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-03 12:26



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Här fick jag ny kunskap.
Hade inte en aning om att Lindome
utmärkt sig när det gäller bågskytte.
2018-02-04

  aol
En fin limerick till en fin bågskytt gillas mycket.
2018-02-03

  Marita Ohlquist VIP
Fin hyllning till en värdig vinnare!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick