Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Systrar

utfallsvinkeln är lika med infallsvinkeln
tvillingsystrar
alltid
det vet stjärnorna
och deras systrar
mörkt vatten lutar
ju mörkare det blir
desto fler stjärnor samlas
att lysa upp natten
om månen kommer
vilar stjärnorna
dunklet hävdar sin rätt
tar för sig
allt mörkrets ljus
lämnas över
knyter an till dagen




Fri vers (Fri form) av Jerome Lejano
Läst 274 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-03 13:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerome Lejano
Jerome Lejano