Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är lätt med honom

Vi har två dagar kvar innan jag åker. Du har tagit med mig till en restaurang, säger "det här är vår första och sista dejt". Smakar varandras mat och när jag inte orkar mer så äter du resten.

Vi går genom Turia park och du har armen runt mig och jag håller din hand som vilar på min axel. Du säger att vi aldrig kommer komma till födelsedagsfesten för vi hela tiden stannar och pussas.




Fri vers av artaug
Läst 421 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-03 14:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

artaug
artaug