Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 18 (På ljudspelare)



Prydnad

Min kärleksros,
jag stannar hos
dig nu.
Du ler så grant,
ta hjärtat mitt i pant!
Din blick är varm,
du tar min arm
och säger
att du väjer
inte mer för hinder
om vi bara binder
samman våra hudar
till två skrudar
som är en enda bara,
och kärleken ska vara
som den bör
det vi lever för.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Att beröra

Läs -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-22 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP