Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nya rim 20 (På ljudspelare)



Prydnad

Jag gjort det stora valet
mellan ont och gott
och fått
själva skalet
till tillvarons låda.
Får godheten råda
ville jag tro
hon bryter de vassaste taggar
och vaggar
till ro.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
-Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-20 08:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP