Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dela den med mig

 

 

Min dag är en härlig dag

du får gärna dela den

med mig!

 

Du är inte nära

men inte heller långt bort.

 

Jag ser dig här med mig

i min härliga dag

ändå ser jag dig inte.

 

Alla kan vi se varandra

fast vi aldrig möts

i en så härlig dag som idag.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-02-03 15:57



Bookmark and Share


  Rise Little One
Fint skrivet om vårt gemensamt intresse här på poet.se
2018-02-04

  Bo Himmelsbåge
Vacker och innerlig text, om att vi alla är förbundna med varandra, i ett osynligt nätverk av Kärlek och Gemenskap!
2018-02-03

  Monika A Mirsch VIP
Du delar med dig och tar emot! Tack!
2018-02-03

  Maj-Lis VIP
Så kan man känna
2018-02-03

  aol
Så sant idag kan vi se varandra utan att mötas och ändå gilla varann
2018-02-03

  överlevaren VIP
Ord som möts i att kännas vid, fastän mötet inte känt personen i verkligheten....
2018-02-03

  Staffan Nilsson

Det här är fint.
Bejakande av teknikens vinster.
Vi närmar oss varann på nytt vis, vi delar med oss på nytt vis.
Kanske är vi nya på något vis?

2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP