Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fastspänd tår




Visst har jag sett en tår i din ögonvrå förut

och hört din bräckliga röst låta säker och trofast

fastän slöjan långsamt fallit i marken

Visst har du spänt fast tårarna,

höjt volymen och startat med stängda fönster










Fri vers (Fri form) av Classico VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-02-03 16:53



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En dikt om att avslöja det mörka mellan två
2018-03-24

  Lars Hedlin
Mycket bra framfört...
2018-03-13

  bohemen VIP
Det är ju befriande att gråta.
Vi borde gråta mer!
2018-02-26

  DavidM VIP
Snyggt, uttrycksfullt skriftat.
2018-02-06

  Boneyfrank VIP
Elegant och lågmäld på samma gång. Känslor som blottläggs på ett fint sätt. J
2018-02-04

    ej medlem längre
Wow! En otroligt fin dikt. Lysande helt enkelt!
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Classico
Classico VIP