Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
20170407


Överallt


ser jag dig i det stora och lilla
räknar steg och minuter
från en närvaro till nästa
Ser dig i ögonvrån
ser dina ord som regndroppar
längs sluttande grenar
du hör inte
men jag håller dropparna nära
mitt hjärta
och då orden glider mot dig
sjunger dropparna dig visor
om kärlek
för dig mitt hjärta




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-03 21:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kr

Du är den ende jag kramar :)
2020-08-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP