Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en kall lördag


snövita fingrar

det var kallt
kallt på riktigt
nordan tog tag
fingrarna
blev snövita

pumpade ur
den vattenskadade
motoroljan

tornado satt och tittade
genom bakrutan
'på bilen

ett missnöjt vov
då och då
eller var det så missnöjt'
han slapp ju kylan

fick i ny olja
vred på nyckelen
'dieseln brummade'
igång
'i fyrtakt

vi gick en sväng
efter stranden
vovven och jag
hörde dieseln i vinden

den verkade nöjd




Fri vers av tom boreland
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-02-03 19:34

Författaren tom boreland gick bort 2024. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  anits VIP
Du skriver så fint och vardags nära om det som händer runt dig.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

tom boreland
tom boreland