Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett hopp av ljussken

 

Ljusstrimma

stark

 

glimtande ljussken

från trädtopparnas

beklädnad

 

droppar silkeslena

hängslen

 

håller oss 

upp mot

solen

 

trots tyngdkraften

 

trots verkligheten

 

trots sanningen

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-03 21:57



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
riktigt fina liknelser

gillar droppar silkeslena hängslen

ljus och harmoni

2018-02-04

  Marita Ohlquist VIP
Trösterik text, som en ljusglimt i mörkret!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind