Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(bilden är lånad på google)


Woman

Det vackraste en man kan se in i

och verkligen känna av som 

en hästspark i själen..

 

Är en kvinnas ögon.

 

Det varmaste en man kan få

som smällter hans inre

som rinnande lava..

 

Är en kvinnas vackra vita leende.

 

Det vackraste som kan förändra

din hjärna likt ett gift

som spelar ett spel med dina celler..

 

Är en kvinnas erotiska dofter.

 

MEN 

 

Den värsta utav alla känslor

en man kan känna i kropp och själ

är när hon skänker sitt leende

och borrar in sina ögon

och blandar sina dofter

 

med en annan man..

 

Då är din känsla

när hon nobbar dig

att bara sakta

sjunka ihop

och

dö.

 




Fri vers (Fri form) av Lasseman VIP
Läst 580 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 22:42



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra text...jobbigt att känna denna besvikelse, så det är viktigt att man aldrig leker med någon annans känslor...
2018-02-04

    ej medlem längre
Från hjärtat denna text och vi kvinnor kan jag lova känner lika...
2018-02-04

  aol
Så rakt naket från hjärtat Presis såsom man kan känna sej i det läget,
2018-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP