Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilja

Vilja att
reflektera själen
i någon annans

Bli sedd
se
ändå bejaka

Vilja att
veckla ut varje skrymsle
av kroppen

Bli sedd
se
ändå åtrå

Vilja att vara
två
ändå
en




Fri vers av Flying Anna VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 22:14



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om en relation när den är som bäst!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Flying Anna
Flying Anna VIP