Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett test jag gjorde efter en övning som gick ut på att skriva om kärlek med 10 ord


För varandra

Två hjärtan som

Slår

Var för sig

Men

För varandra




Bunden vers av Maria Sundelin VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-03 22:18



Bookmark and Share


  Magica VIP
Fint!
2018-02-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbart!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP