Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-05-09 19:47 av the wildcat (medlemsid: 79522)


aftonens port



grannens hus och vindar de sova
aftonens port den är stängd
sitter här med friden och skriver
och liksom daggen faller över gräset
faller mina ord över jord

Enbart för din skull vill jag skriva
med allt mitt hjärteblod
öppnar mitt hjärta för jorden och ljuset
vi går där utmed livets stränder och lyser
dricker vatten ur glädjens och sorgens källa
vi tar emot dagen som den kommer
som man välkomnar en ängel som landar
och tror med samma tro som barnet
Sådan är kärleken vi har inget val
den kommer fågelvägen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 00:03



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tack <3
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP