Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..


Minfälten

Dina steg
är nära minorna
som kamouflerar sig
i realtid

Vardagsidealen
skriver dödsrunor
på löpande band
är du en av dom?

I mardrömmarna
målar kajalpennorna
likens placering
på golvens parkett

Brottsplatserna tvingar fram
känslorna
gång på gång
vi kommer aldrig ha en chans

snälla älskling
förlåt mig
och
håll min hand




Fri vers (Fri form) av J P VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-03 22:45



Bookmark and Share


  Baystream
Slutet är pricken över i:t
2018-09-14

  Ninananonia VIP
Berörande text smärtsamt
2018-06-08

  kerstin skriver VIP
jag tycker om hur denna dikt trevar sig fram, som på ett minfält. och slutet ger lindring.
2018-02-27
  > Nästa text
< Föregående

J P
J P VIP