Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med känsla för feeling


min arm bär fortfarande din värme
när gryningen vaknar
Ljudet av harmoni
parkerar sig lättjefullt
intill min värme
Soldroppar rör min arm
en kattnos spinner
intill mitt högra öra

att räkna glädjeämnena
är en bra livsfilosofi
att räkna det goda
och glömma det onda




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 00:03



Bookmark and Share


  Fulbergarn
katter är så goa
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP