Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt och ingenting

Öppen låga
Värmen ekar
Askan lämnas

Bara våga
Lek lekar
Sluta hämnas

Tvivel finns
Greppar tag
Slår hårt

Universum minns
Evig dag
Oändligt svårt

Två ord
Eller fem
Vem vet

Vår jord
Kom hem
En evighet






Fri vers av AnanasJessica
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-03 22:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnanasJessica
AnanasJessica