Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGAT

 

i stormens öga finns stiltjen

vågor kan rulla in mot strand

under stormkantad sky

bara vi finner frid i ögats hägn

sedan smeker glädjens aftonbris vår hud

tar på återvägen med sig tårarna

och tveksamhetens viskning

det finns en lycka som inte slocknar

det finns en trohet som inte låter sig besudlas

det finns en melodi som sjunger på varje sträng

går över färgklädd blomsteräng

genom himlens portar

 

Kärleksfulla kramar <3

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2018-02-03 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP