Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Akvariet


i akvarier
i min närhet
är det liv
rör sig
med eftertanke
och längtan
efter ledigheten
att inte göra
något
alls




Fri vers (Fri form) av Jerome Lejano
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerome Lejano
Jerome Lejano