Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem är du idag?

Frukta endast ditt egna hat
Känn hur det förvrider din värld
Smaka hur bittert det är

Se längre än horisonten visar
Ploga din egna väg genom den bitande kylan
Gräv din egna grav när du gräver andras

Genom dina ögon väljer du vad du ser
Blanda inte ihop igår med imorgon
Lägg örat mot marken och hör hjorden rusa

Ge vatten till öknen
Väx med blommorna
Yla med vargen




Fri vers av AnanasJessica
Läst 197 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-02-04 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AnanasJessica
AnanasJessica