Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frostbiten


Jag kysser himlen och omfamnar marken.

Jag skriker i tomma rum.

Det ekar mellan väggarna.

Men ingen är där.

Kramar på avstånd

från en iskall björn

Krusar mitt tillstånd

Väcker mig ur min dvala

Det ger ringar på ett vatten som är fruset.

Ett frostigt täcke omsluter min nakna hud.

Jag sover oroligt.

Svart är natten.

Kall är vintern.

I en annan berättelse hade jag vandrat i solen.

Svept ett tunt tyg om kroppen och blickat ut över bergen.

Och

Somnat

För evigt

I din famn





Fri vers (Fri form) av Boneyfrank VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 08:49



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Fantastiskt vackert!
2018-03-10

  Classico VIP
Vackert skrivet!
2018-02-04

    ej medlem längre
Det andas både längtan frusen ensamhet i dina vackra ord.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP