Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tänk om Kvinnor som bor på fel planet: Håll huvet högt! (när du tittar på din smartphone och padda)


Misslyckandena finns i hennes mobiltelefon.

 

https://www.facebook.com/lymfsalongen.se/?hc_ref=ARQTX_P_srweld-ycUidzhMYaEKcrjWCPBBWwU2MHzeQFMREWt7O0aAukJ5GsinJX2Q&fref=nf&pnref=story

Håll huvet högt! (när du tittar på din smartphone och padda)

0 grader = 5kg

15 grader = 12kg

30 grader = 18kg...

45 grader = 22kg

60 grader = 27kg

På lång sikt påverkar det blod och lymfcirkulation från nacke/huvud, men också resten av kroppen.

 

I spegeln av sunt förnuft är ögonen själens spegel.
  Vi måste titta in i spegeln av sunt förnuft och börja bygga,
  Från nollfrekvensen, men det betyder inte att vi gör en samling av prästceremonier med den tiggande lejoninna, tiggare är spegeln av smärtan som gjorde oss bekväma genom att fråga till hörnet av gatan. Som Drottninggatan blev symbol för alt som slarv i politik har att göra med nonchalans. Och bara sträva bli ännu store en monumentet i Kungsträdgård.

Jag säger inte att Sverige är på kollisionskurs, jag påstår att Sverige är möjligheternas land, men vi har blivit beroendet av den negativa tekniken som förvandlar oss till inventarier, lång bort av människor med äkta känslor.

Jag frågar om själens välbefinnande, där inte ser men endast det känns som värst.

Kroppen återuppbyggs av vilseledande oljor, balsam, allt som är självhjälpslöshet.

man tror att kvinnor stöder ännu mer goda gärningar,

och ändå är de monumentet och ordet för det ett dilemma .

Kvinnor om de förstörde sin punkt G börjar de bli nervösa, konstiga och löjliga, och går i 30-40 år liv kris.  Vid sida om de andra som vill bli svärmor med stor tjej anspråk, tjej skarv hon själv inför svärsonen.

Relation mamma dotter existera ej mera. Kvinnor i mamma rollen frågar psykiatrien om konsultationer hur ska kommunicera med sina 5 år döttrar? Den mamma känsla är som bortspolad av fienden nr ett, mobilen i hand som fångar hela sin livslust.

Det påminner mig om fastkedjades " hemligkvinna på rummen" intill  bodegor på gamla tider svenska kvinnor emigranter luffare till Amerika hamnade hos gästgivare anläggning då  fastkedjats för kundensräkning på Mac Donald idag dagens kvinna är offer för Telia fast utan sladdar bindningen är sladdlös osynlig. Men tjänsten är detsamma,  till nackdel för sig själv och för samhället som får barn uttråkad och avskräckt av sinnesfrid nära hennes bröstmjölk. Mammorna.  




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 391 gånger
Publicerad 2018-02-04 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP