Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän L


Vinterkoraller

Under tjärnens is

växer korallerna

 

I de svarta vattnen

lyser tusenbröderna

 

i söderns

lånade regnbågsdräkter

 

när kölden knäppt

i fingrarna

 

och det som syns

ovan alla ytor

 

blivit vitt,

blivit vinter

 

 

Du som ser djupare

ser spegelns gräns

 

och hör sorlet

från nattens brunnar

 

där drömmarna

bygger rev av korall

 

och tiden är

en Golftröm

 

med sol som värmer

frusna hjärtan




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-02-04 09:27



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så fina rader till en vän
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP