Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Februarigryning



Jag är flöde och ledsamheten ligger tung
Att andas är ett krig i varje stund

Sprängfylld är min längtan och alltid besvikelse

Du - avstånd - vet min sorg
Jag når inte





Fri vers (Fri form) av Hannadraken
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-04 12:38



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
kan uppleva
att se att vilja

med väggar runt
och alla dessa kombinationslås
2018-03-02

    ej medlem längre
din eminenta dikt ger smak av Edith Södergran. bra.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Hannadraken
Hannadraken