Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

husfrid



nu har jag matat fåglarna
hälsat på det avklädda äppelträdet
ställt fram snöskyffeln

nu är det isande kallt i vinden

En varm kofta för själen
stickade sockor för värmen
en varm katt i knäet
och teven flämtar trött i hörnet

Önskar jag vore en fjäril
en solig sommardag




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 521 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 13:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2024-01-10

  morgonstjärna VIP
viker mig för blodsugare gör jag inte
2021-11-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP