Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖDSLIGA HED

ödsliga hed

jag vill inte tillbaka

det är för gott

det som jag har fått smaka

ödsliga hed

det må gnistra och brinna

men inom kort

ska alltsammans försvinna

 

 

det som består

är den grundval som säger

att Herren känner de Sina

borta är luftslott

och dito pastejer

muskler som spänts

ska förtvina

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/2 2018

https://www.youtube.com/watch?v=JfDDFsSOesw

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger
Publicerad 2018-02-04 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP