Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Personlig utveckling





Det var bara drömmar
när allt kom omkring
luftslott som sprack
kvar fanns ingenting

illusionerna försvann
i en gråaktig dimma
helt plötsligt en dag
i verklighetens timma

nu har jag jordnära hus
för drömmar jag vill nå
en erfarenhet jag har nu
som jag saknade då





Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2018-02-04 13:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint skrivet
men man lär sig aldrig verkar det som
2018-02-07

  Respons VIP
Jag gillar andemeningen och slutsatsen och stycket ”nu har jag jordnära hus för drömmar jag vill nå”, läser näst sista raden ”jag har” och funderar om inte texten står sig starkare utan dessa ord.
2018-02-06

    Peter Söderqvist
En spännande lek med metaforer.
2018-02-05

  Olof Lagerhorn VIP
Drömmar, hopp och längtan är en del av livet, men som du säger så måste de stå på en stadig grund.
2018-02-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Så klokt och rätt du tänker!
2018-02-05

  Ezmeralda VIP
Kloka ord som jag tycker om.
2018-02-05

  ULJO
Kloka rader från klokheten själv
2018-02-05

  MALVAA VIP
Ett dröm hus som förverkligats+ erfarenhet= njut av resten av livet
2018-02-04

  Maria Sundelin VIP
Det måste vara en balans mellan drömmar och verklighet
Kramar
2018-02-04

  Blomma-Stjärna VIP
åh, så bra - ja, man måste drömma från den grund man ha om drömmarna ska vägleda och inte bara förvirra!
- bokmärker denna kloka!
2018-02-04

  överlevaren VIP
Klokord med stor vishet, bra ordat!
2018-02-04

  Niliboy
Ja, man kan nog inte alltid skåda upp himlen, men ofta försäkra sina drömmar!
2018-02-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man mognar och lär sig med tiden...bra skrivet...
2018-02-04

  Gunnel Eriksson VIP
Bra när drömmarna kommer ner på jorden.
2018-02-04

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dröm är början
till nå´t, för utan
tanke blir inget till
hur mycket man
än vill! VÄL TÄNKT!
2018-02-04

  M.Eta
Livet har mycket att lära! Bra text!
2018-02-04

  Janina Kaminska
Klokhet och mognad.
2018-02-04

  Öknens Ros VIP
bättre med jordnära drömmar än luftslott bland molnen.
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP