Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dit vingarna bär


Bägge barnen utflugna
bygger nytt bo

som är mindre
men lika ombonat

där barnen kan
mellanlanda för tankning




Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 337 gånger
Publicerad 2018-03-25 16:38



Bookmark and Share


  aol
Just så blir det
2021-02-09

  aol
Just så blir det
2021-02-09

  ResenärGenomLivet VIP
De där mellanlandningarna är bra för bägge parter...och nödvändiga...
2018-04-02

  Hopplös själ
Glädjer mig att höra! ;)

En plats för trygghet och glädje!
Kanske tid för att hitta det där lilla extra :)

Stilfullt och lika elegant skrivit som du brukar!
2018-03-28

  Marita Ohlquist VIP

Underbar text om moderskärlek!
2018-03-26

  Quasimodo
Livsresa under förändring och nytt liv för alla, men ändå med kärlek och närhet!
2018-03-25
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP