Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ömkan.


Ni/du/De vet inget

Blå sommarhimmel
Skriver brev till stjärnorna
drömmer du vaken?

Kudde kväver tår
Vackra mardrömmar jag drömde
Jag väntade dig

Hoppades på sol
Regn färgar, ögon glittrar
Blyerts suddas ut

Rodnande kinder
Saknade som tröstade
Kom igen till mig

Tårar jag fällde
Medömkan ej beställd
Stannar här hoppas




Bunden vers (Haiku) av Sofia i hatstaden
Läst 503 gånger
Publicerad 2006-06-03 17:39



Bookmark and Share


  Bissen
Ja, dessa Haiku tyckte jag mkt om. De kändes så naturliga! Fint Flöde!
2006-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Sofia i hatstaden
Sofia i hatstaden