Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta närma dig

ingen
kan störa
förföra
locka ut mig ur mitt skal
korta stunder
får ni låna
lite av det som finns kvar

regler jag format
murar jag byggt
jag sitter här borta
ensamt men
tryggt

det är klart att det finns stunder
när allt faller isär
och jag innerligt hatar
det som jag är
men jag vet att alternativet är värre än självförakt
för att behålla livet håller jag fast vid min pakt

så snälla om du bryr dig
det minsta om mig
låt mig då få vara
ifred

sluta närma dig





Fri vers av Marmorera
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-04 15:15



Bookmark and Share


  Stay Golden
''Hej kan Marmorera komma ut
o' leekaa?'' ^^
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Marmorera
Marmorera