Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En glad text som avslutas med ett allvarsord.


Hoj-skoj

Klatter och klur
Jag tar mig en tur
Tuss och puss
Jag hinner upp en ledbuss
Slas och has
Nu ger jag full gas
Hipp och happ
Motorn känns riktigt rapp
Kuts och puts
Den far iväg med bra skjuts
Snigel och segel
Har föraren ingen backspegel
Bing och bäng
Till mötande vägren sväng
Piff och puff
Tänk om bussen ger mig en knuff
Hit och dit
Nu gäller bara total tvärnit
Hipp och häpp
Två rejäla framhjulssläpp
Klotter och kladd
Jag vill inte få sladd
Ur och skur
Då står döden på lur
Rut och lot
Nu blir det av hojen skrot
Skratt och skrän
Nu går jag hän
Comsi comsa
Nä, det gick ju bra
Ping och pång
Puh, för denna gång
Snick och snack
Min skyddsängel förtjänar ett tack
Bilfri och blyfri
Se upp för odödlighetseufori




Bunden vers (Rim) av Illitterat
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-02-04 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Illitterat