Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En spegling


Skratta åt pajasen

Skratta åt pajasen! Le förbindligt.
Se det glada och vänliga ansiktet,
men var försiktig -
så att inte mörkret ur ditt öga slår en spik i glaset.
För då kan spegeln helt krossas
och bara den smutsiga tomma väggen återstår.




Fri vers (Fri form) av Illitterat
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-04 15:51



Bookmark and Share


  Stay Golden
Hard but true
2018-02-04

    ej medlem längre
bra
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Illitterat