Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gömställe


allt dolt i snö skimrar i sol
tyst dröjer sol invid sjö
tyst sjunger dagen
spinner guldtrådar i dina ögon

då markerna svalnat
vilar rymden sin panna i tystnadens knä
och dina fjärilar öppnar sina puppor

Då strålar din gryning nimbus tårar
på vintermörkrets strand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 04:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP