Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag kommer ihåg

 

Jag kommer ihåg

de klingande 

kärleksfulla

vackra tonerna

 

Jag spelade

av mitt hjärta

min kärlek

för dig

 

glädje

 

glädjetoner

kärlekshjärta

 

sakta vaggas iväg

 

hör sorgens toner 

beblandas

 

hör sorgetoner

tårar

kaos

 

kärlekshjärtat kvar 

för alltid 

 

sorgemärken kvar

låt dem suddas ut

 

 

 




Fri vers av Havsvind
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-02-04 19:47



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande text om en relation som brustit!
2018-02-05

  morgonstjärna VIP
en skir bön på slutet
hela dikten andas sorg
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Havsvind