Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid

Det finns röster i mitt huvud som skrattar starkt.
Det finns minnen i min själ som är jobbiga att ha.
Det finns år som jag lämnat som jag önskar jag kunde ta tillbaks.
Det finns resor som jag ångrar att jag aldrig gjorde.

Det finns gifter i mitt liv jag önskar att jag blev fri.
Den finns oro som plågar min tröstlösa själ.
Det finns vänner som upptäckt att de klarar sig utan mig.
Det finns vänner som jag upptäck att jag inte klarar mig utan.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 456 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-02-04 19:51



Bookmark and Share


  Stay Golden
Grow strong,kind and wise and never admit defeat ^^
2018-02-04

  morgonstjärna VIP
den här texten berör
men du är inte ensam
(om det kan va tröst)
grannen nära
hittat hem till samma
grannen ovanför detsamma
alla någon dag
vänner som kommer och går
få som består

tänk som så
värre är ändå
då familjen visar fingret



2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream