Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

kärleken
uppmärksammar
varje ljusglimt
som finns att se
också i den mörkaste tid

kärlek
är mycket
så mycket mer
än en saga om något
som var en gång

ge sig hän
till en aning om
ett hopp
om att det goda
går igen

unna sig själv
poesi
och ett stort leende
varje dag
också om dagen varit katastrofal!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-02-04 20:05



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Små (stora) sanningar. Tack för att du delar med dig!
2018-02-13

  KattenKin VIP
Du är kärlek, den känns ända hit. Jag har sagt det förut, du har samma energi som min dotter.
2018-02-08

  Respons VIP
Det går att komma långt med fromma förhoppningar. Kärleken står på din sida.
2018-02-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Tro, hopp och kärlek till livet, i underbart upplyftande text!
2018-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text, bör läsas varje dag till morgonkaffet!
2018-02-05

  ULJO
Härlig känsla får man av dina ord
2018-02-05

  Janina Kaminska
Vackra, kloka, värmande rader.
2018-02-04

    ej medlem längre
Kärleken blir så vacker med dina ord.
2018-02-04

  Päronsplitt
Så kärleksfullt och hoppfullt om det största av allt. Att vara i kärlekens kraft i alla sammanhang. Om man tänker och känner kärlek hela tiden så blir den tunga dagen mycket lättare. Fint!
2018-02-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP