Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism - egot



Då egot blir för stort faller människan
av dess tyngd
ser inte längre himlens rymd,
bara den egna näsan

the wildcat




Övriga genrer (Aforism) av morgonstjärna VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-02-05 00:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
stämningsfullt
2023-09-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP