Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-09-19 kl 22:39


knoppen


det gör ont när knoppar brister
de sköra som höljet mister
varför ska sköra oförskyllt det onda bära
de har nog av livet lära
var aktsam när du går
så du inte flera sorger sår
när du trampar med klackar
i upp och nedförsbackar

Fäll upp ditt paraply
beskydda dem från frostens hårda sånger
så de får leva ett liv i sol




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP